Thursday, October 21, 2010

Kaasõpilase veebilehe analüüs

Valisin oma analüüsiks grupikaaslase Anni Arumäe kodulehe. Eelkõige tegin valiku sellepärast, et ei tea kaasaegsest tantsust eriti midagi. Alati on huvitav lugeda midagi, mis on uus.

Visuaalse poole pealt oli tema koduleht minu meelest väga lihtne aga samas atraktiivne. Väga pilkupüüdvad pildid oli sinna pandud. Sisu poole pealt oli kõik väga arusaadav. Lühike ja arusaadav sissejuhatus ning seejärel järgnevatel lehekülgedel natukene põhjalikumalt kaasaegsest tantsust erimaades.

Seda laadi lühikeste tekstide puhul on kõige tähtsaim autoril tuua välja see kõige olulisem info. Sest sellest edasi sõltub lugeja huvi. Kui lugejal tekkis huvi asja vastu on eesmärk täidetud. Kui ei tekkinud, tuleks teksti parandada. Anni kodulehe puhul tekkis kindlasti huvi. Samuti oli tal pandud link just selleks, et kui kellegi tekib huvi, saab ta sellel teemal ise juba edasi lugeda.

Siin siis tema koduleht: http://www.hot.ee/mooosu/index.html

1 comment:

  1. Antud analüüsis kirjeldate, kas leht vastab esitatud teemale, kuid unustate ära olulisema, kas ül.2 püstitatud tingimused on täidetud, kas erivajadustega inimesed pääsevad antud lehte lugema?

    ReplyDelete